Informatie:

Ik bedenk samen met jullie een eerste programma en planning op basis van de wensen en behoeften van jullie. Vervolgens adviseer ik een verscheidenheid aan toeleveranciers die binnen jullie budget passen. Dit concept wordt verder ontwikkeld op basis van een gekozen stijl, die jullie persoonlijkheid en wensen reflecteert. Ik regel kijkafspraken bij potentiële locaties: de stijl van de locatie is bepalend voor de algemene stijl van de bruiloft.

Willen jullie trouwen in het buitenland? Dat is geen probleem voor Weddingplanner Houvast. Ook hierin kan ik jullie begeleiden en zorg ervoor dat de gehele ceremonie tot in de puntjes verloopt. Ik sta voor kwaliteit, goed contacten kunnen leggen, vastberaden en goed vooruit kunnen kijken. Dat is een belangrijke eigenschap voor een weddingplanner. Omdat ik mij goed voorbereid zal ik niet vaak voor verrassingen komen te staan.

Mogelijkheden

icon-4

Een trouwlocatie
Een feestlocatie
Een cateraar
Een bloemist
Een decorateur of stylist
De bruidstaart
Een fotograaf
Een videograaf of een filmcrew
De ringen
Het drukwerk: (trouwkaarten en andere benodigdheden)
Het entertainment
De bruidskleding, schoenen en accessoires

Mogelijkheden

icon-3

De kleding voor de bruidegom, schoenen en accessoires
De kleding voor eventuele bruidsmeisjes en – jonkers.
Een visagiste/bruidskapper
Kinderentertainment
Het vervoer
De notaris (evt.)
De cadeaus voor ouders, getuigen e.d.
De bedankjes voor de gasten
De trouwdagverzekering
De bruidssuite en mogelijke accommodatie voor de gasten
De huwelijksreis

Het is heel begrijpelijk dat jullie graag willen weten wat het kost om een weddingplanner of ceremoniemeester in te huren. Die vraag is niet gemakkelijk te beantwoorden, omdat geen bruiloft hetzelfde is. Elke bruiloft is uniek en vraagt een andere voorbereiding en uitvoering. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangen jullie een passende, gedetailleerde offerte. Aangezien het maatwerk is kan ik vooralsnog geen vast bedrag noemen. Tijdens ons gesprek kan ik al wel richtlijnen geven. Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Contact opnemen?

Ga dan naar de contactpagina!

Hulshoff-Kuijpens fotografie

Telefoonnummer:
050 5265852

Website:
www.hk-fotografie.nl

E-mail:
info@hk-fotografie.nl

logoHK