Home Diensten
Weddingplanner Houvast

Diensten

Wij plannen jullie perfecte dag!

Jullie droomdag bij Weddingplanner Houvast

Bij Weddingplanner Houvast is een adviesgesprek altijd gratis

Als nu blijkt bij het zien van de pakketten, dat jullie een aantal zaken al hebben gedaan of willen doen? Dat is geen probleem. Dan pas ik het pakket naar jullie wensen aan en bespreken we mijn honorarium. Na het getekende overeenkomst bedenken we samen een eerste programma en planning op basis van jullie wensen en behoeften. Vervolgens adviseer ik een verscheidenheid aan toeleveranciers die binnen het budget past. Dit concept wordt verder ontwikkeld op basis van een gekozen stijl, die jullie persoonlijkheid en wensen reflecteert. Ik regel kijkafspraken bij potentiële locaties: de stijl van de locatie is bepalend voor de algemene stijl van de bruiloft.

Willen jullie trouwen in het buitenland?

Bel of mail mij voor advies. De mogelijkheden zijn divers en niet voor ieder bruidspaar gelijk.

Onze diensten

Ceremoniemeester

 

Een ceremoniemeester ziet er op toe dat aan de hand van het draaiboek alles volgens schema verloopt. Hierdoor hebben jullie zelf een stuk meer rust tijdens de bruiloft en hoeven jullie niet de hele tijd aan van alles te denken. Minder zorgen en meer genieten!

Prijs op aanvraag

weddingplanner

(incl. ceremoniemeester)

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jullie ideale bruiloft in kaart en geef ik aan wat ik voor jullie kan betekenen om deze dag onvergetelijk te maken.

Begeleiding

Ik begeleid jullie bij het maken van belangrijke keuzes omtrent jullie bruiloft. Denk hierbij aan: uitnodigingen/bedankjes, styling, bloemist, catering en trouwauto’s. Maar ook zaken zoals een nanny op de bruiloft, overnachtingen voor de gasten en jullie huwelijksreis.

Prijs op aanvraag

Ja, ik wil!

Weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar

Ik ben er voor jullie en de gasten. Genieten dat is waar het om gaat. Met veel plezier op de huwelijksdag terug kunnen kijken. Zonder alle zorgen en geregel erom heen voor de huwelijksdag en op DE dag. Daar is een weddingplanner voor

Willen jullie meer informatie ? Neem dan contact met mij op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het wordt een perfecte dag

Laten we het gaan plannen!

Contact opnemen met Weddingplanner Houvast is geheel vrijblijvend,
wij kijken uit naar de kennismaking!