Weddingplanner 

Houvast

Ina poppen

Zo veel om over na te denken, zo weinig tijd. Ik neem alles uit handen

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan binnenkort trouwen en willen hiervoor graag Weddingplanner Houvast inschakelen.

Wie is Weddingplanner Houvast?

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ina Poppen-Ensing, woon in Borger. In 2017 heb ik besloten mijn hart te volgen en weddingplanner te worden. Vanuit mijn werk als ambtenaar van de Burgerlijke stand was het voor mij een kleine stap die ik nu met ontzettend veel plezier doe. Zoveel liefde, zoveel enthousiasme, zoveel om van te genieten. Ik kan ze niet allemaal noemen. Ik wist dat het werk van een weddingplanner een enorme uitdaging zou zijn die ik graag ben aangegaan. Maar het is nog leuker dan ik had gedacht. Een bruidspaar die alles uit handen geeft en waarvan ik de totale organisatie mag doen (van A tot Z, van de uitnodigingen tot de bedankjes). Ik geniet ervan. Het mogen zorgen van het eerste contact, het vertrouwen, de samenwerking en dan DE dag van het huwelijk.

Huwelijksvoltrekkingen 

Hebben jullie een vriendin, vriend, collega of familielid gevraagd om jullie huwelijk te voltrekken? En jullie denken hoe nu verder? Daarbij kan ik helpen. Als ABS ben ik op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen.

Organiseren en plannen

Als weddingplanner en ceremoniemeester kan ik net dat extra’s geven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben duidelijk en transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent. Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien. Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag” een dag van genieten wordt.

Wij brengen jullie visie tot leven

“De organisatie was geweldig in één woord gezegd. Het was een hele leuke samenwerking en we waren er super blij mee. Een aanrader !!”

Jan en Dina

Trouwambtenaar 

Ook als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken. De gesprekken, de liefde, de spontaniteit.  De liefde spat er gewoon vanaf op DIE dag. Dat ik als trouwambtenaar hier aan mag bijdragen maakt het voor mij helemaal compleet. Jullie vraag is natuurlijk: Hoe ben je als persoon en hebben wij een klik?  Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek. Uit ervaring als ABS van een gemeente weet ik dat het heel moeilijk is om een trouwambtenaar uit te kiezen die je alleen maar op foto ziet en diegene niet kent. Om daadwerkelijk een goed gevoel te krijgen kom ik graag met jullie kennismaken.

 

Kosten trouwambtenaar € 495,00

Partners


Videograaf Sadjad Frog

Filmmaker, editor en storyteller

Fan-food on wheels

Te boeken voor alle soorten feesten

Totaalfotografie

De bruidsfotograaf voor:  TIJDLOZE, SPONTANE EN KLEURRIJKE TROUWFOTO’S

Vipcars Hoofddorp

Heeft u binnenkort een bruiloft? Dan wilt u hier uiteraard een onvergetelijke dag van maken. En dan mag prachtig trouwvervoer niet ontbreken! Bij VIP Cars 023 kunt u verschillende prachtige trouwauto’s huren. Ook het huren van een limousine is mogelijk.

Mix and Party

Uniek muziekconcept voor ieders feest

Your travel Danique Pater

Mijn naam is Danique Pater uit Hoogeveen persoonlijk reisadviseur voor De huwelijksreis.

Top Autoverhuur

Een Cadillac huren doet u bij trouwautoverhuur TOP. Bij TOP kunt u voor al uw speciale gelegenheden een klassieke auto huren. En dit al meer dan 20 jaar. Wij rijden door heel Nederland.

Feest met zorg (Wilma Klaasen)

Feest met zorg.
Hoe mooi zou het zijn als opa en oma op rustige manier naar het trouwfeest van hun kleinkind kunnen toeleven? En op het huwelijksfeest van hun kleindochter aanwezig kunnen zijn? Of dat een neef die niet zelfstandig kan reizen opgehaald wordt? Ik zorg ervoor dat ze erbij kunnen zijn. Vooraf kennismaken, ophalen, thuisbrengen en tussendoor op afstand of dichtbij aanwezig zijn. Het kan allemaal flexibel en in overleg. Zodat het bruidspaar en de directe kring, zonder zorgen voor hun zorgbehoevende familielid, ontspannen kunnen genieten van deze speciale dag.

Herkent u dit? Ik ga graag met u in gesprek.
06-10 222 833

Mijn naam is Wilma Klaassen van ‘Feest met 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het wordt een perfecte dag

Laten we het gaan plannen!

Contact opnemen met Weddingplanner Houvast is geheel vrijblijvend,
wij kijken uit naar de kennismaking!