Over Weddingplanner Houvast

Over Weddingplanner Houvast

Ik ben Ina Poppen-Ensing, woon in Borger. Weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar. Persoonlijk contact en communiceren staan bij mij hoog in het vaandel. In het dagelijks leven ben ik ABS (ambtenaar van de Burgerlijke Stand) en zeer nauw betrokken bij huwelijksvoltrekkingen. Ik voltrek zelf ook huwelijken, registreer partnerschappen en ben het aanspreekpunt voor de trouwambtenaren. Men zegt ook altijd tegen mij: Wat heb je ontzettend leuk werk. Dit kan nog leuker worden door jullie te begeleiden naar een van de mooiste dagen van jullie leven. Willen jullie iemand die vol zit met ideeën en goed kan organiseren en plannen, dan ben je bij mij op het juiste adres. Als weddingplanner zal ik jullie ontzorgen. Als ceremoniemeester ben ik er op DE dag voor jullie en de gasten. Als trouwambtenaar zorg ik voor een persoonlijke tint. Een toespraak die meegaat met de tijd.

Het kan ook voorkomen dat je een aanzoek voor je geliefde wilt regelen en je weet niet hoe dat te doen. Daarbij kan ik je helpen met ideeën of de complete organisatie. Neem contact met mij op en zullen we er samen voor zorgen dat de dag dat je je geliefde ten huwelijk vraagt, net zo bijzonder zal worden als jullie huwelijksdag.

Jullie dag

Willen jullie dat ik de gehele organisatie van A tot Z ga regelen, of om de laatste zaken te regelen en de puntjes op de i te zetten. Ik zorg voor jullie belangrijke dag. Het begint al bij het voorbereiden van een aanzoek. Voor ideeën ben je bij mij op het juiste adres. Vanuit je aanzoek naar de liefde van je leven kunnen we gezamenlijk een draaiboek in elkaar zetten voor jullie huwelijksdag.

Huwelijksvoltrekkingen

Hebben jullie een vriendin, vriend, collega of familielid gevraagd om jullie huwelijk te voltrekken?
En jullie denken hoe nu verder? Daarbij kan ik helpen. Als ABS ben ik op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen.

Organiseren en Plannen

Als weddingplanner en ceremoniemeester kan ik net dat extra’s geven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben duidelijk en transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent.
Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. Bij het vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we alles door en zal ik zorgen dat jullie wensen uitkomen.
De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien.
Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag”  een dag van genieten wordt.

 

 

Weddingplanner Houvast is ook aangesloten bij de vereniging van Weddingplanners Noord Nederland.

m

Testimonials

Hoi Ina,

We willen je langs deze weg even hartelijk bedanken voor alle diensten die je hebt geleverd om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.
Geweldig zoals jij alles tot in de puntjes voor ons hebt geregeld.
We raden alle bruidsparen Weddingplanner Houvast aan .
Liefs Be en Ina.

Hoi Ina,

We willen jou bedanken voor het leuke kennismakingsgesprek. Voor jouw komst hadden we geen idee wat het inhoudt om een huwelijk te organiseren. Dat is nu wel duidelijk geworden en we kijken uit naar de samenwerking met jou waarin jij als wedding planner voor ons aan de slag gaat!

Karel en Mariska