Yes. Weddingplanner Houvast is winnaar bij de beste van Nederland van RTL4.  Zo trots en heb dit mede te danken aan de bruidsparen waarvan ik de totale organisatie mocht doen bij hun huwelijken. DIT IS   EEN VAK OM TROTS OP TE ZIJN.

Deze prijs wil ik heel graag delen met a.s. bruidsparen.

Voor ieder bruidspaar die mij inhuurt als weddingplanner geef ik een fantastisch romantische avond cadeau ter waarde van € 150,00. Gaan jullie liever voor een korting van € 150,00. Laat mij weten wat jullie keuze zal zijn.

De weddingplanner die het bruidspaar de volle aandacht geeft, zodat lekker genieten voor en tijdens de huwelijksdag voorop staat.

De ceremoniemeester die ervoor kan zorgen dat iedereen kan genieten van de huwelijksdag.

De trouwambtenaar die met een speech van deze tijd het bruidspaar en de gasten kan ontroeren.

Wat kan ik nog meer vertellen? Kijk vooral verder op mijn website en bekijk de mogelijkheden. Hebben jullie vragen? Bel of mail mij.

DE TROUWAMBTENAAR:

Ook als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken. De gesprekken, de liefde, de spontaniteit.  De liefde spat er gewoon vanaf op DIE dag. Dat ik als trouwambtenaar hier aan mag bijdragen maakt het voor mij helemaal compleet. Jullie vraag is natuurlijk: Hoe ben je als persoon en hebben wij een klik?  Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek. Uit ervaring als ABS van een gemeente weet ik dat het heel moeilijk is om een trouwambtenaar uit te kiezen die je alleen maar op foto ziet en diegene niet kent. Om daadwerkelijk een goed gevoel te krijgen kom ik graag met jullie kennismaken.

.

 

Huwelijksvoltrekkingen

Hebben jullie een vriendin, vriend, collega of familielid gevraagd om jullie huwelijk te voltrekken?
En jullie denken hoe nu verder? Daarbij kan ik helpen. Als ABS ben ik op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen.

Organiseren en Plannen

Als weddingplanner en ceremoniemeester kan ik net dat extra’s geven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben duidelijk en transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent.
Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien.
Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag”  een dag van genieten wordt.

 

 

Weddingplanner Houvast is ook aangesloten bij de vereniging van Weddingplanners Noord Nederland.

m