Over Weddingplanner Houvast

Ik ben Ina Poppen-Ensing. Weddingplanner Houvast. Ook jullie ceremoniemeester en trouwambtenaar. Hoe mooi kan het zijn alles los te laten en alleen maar genieten van de verloving. Als weddingplanner zal ik de complete organisatie uit jullie handen nemen. Als ceremoniemeester zal ik ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van DE dag. Als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken. Mijn baan als ambtenaar Burgerlijke Stand is een meerwaarde als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar. Ik geniet ervan jullie dag helemaal compleet te maken. De voorbereiding, de gezamenlijke gesprekken en dan jullie huwelijksdag.  Jullie stralende lach. Daar doe ik het voor.

Een aanzoek regelen voor je geliefde en je weet niet hoe dat te doen. Daarbij kan ik je helpen met ideeën of de complete organisatie. Neem contact met mij op en zullen we er samen voor zorgen dat de dag dat je je geliefde ten huwelijk vraagt, net zo bijzonder zal worden als jullie huwelijksdag.

Weddingplanner incl. ceremoniemeester € 1500,–

Van de uitnodigingen tot de bedankjes (totale ontzorging)

Planning en draaiboek inclusief budgetbewaking

Advies ideeën en oplossingen

Goede contacten met de beste leveranciers en fijne prijsafspraken

24/7 bereikbaar voor ondersteuning

                                                                                                                                                                                                                                                       

Ceremoniemeester € 600,– (regisseur van een bruiloft)

Draaiboek maken (wat zal jullie thema zijn?)

Contacten onderhouden met de beste leveranciers

Versturen van de trouwkaarten

Supervisie over de indeling van de speeches en stukjes van de gasten

Bijhouden van de cadeaulijst

Gastvrouw (huwelijksdag) en aanspreekpunt

Huwelijksvoltrekkingen

Hebben jullie een vriendin, vriend, collega of familielid gevraagd om jullie huwelijk te voltrekken?
En jullie denken hoe nu verder? Daarbij kan ik helpen. Als ABS ben ik op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen.

Organiseren en Plannen

Als weddingplanner en ceremoniemeester kan ik net dat extra’s geven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben duidelijk en transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent.
Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien.
Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag”  een dag van genieten wordt.

 

 

Weddingplanner Houvast is ook aangesloten bij de vereniging van Weddingplanners Noord Nederland.

m