Lief Bruidspaar.  Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Wat heb ik toch een heerlijke baan. Bruidsparen mogen ontzorgen. Voor en tijdens de huwelijksdag. In oktober 2017  heb ik mij laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel en nu al zoveel meegemaakt. Toen ik begon had ik enigszins wel een idee wat er op mij af kwam. Maar dat het zo leuk zou zijn. Nee, dat had ik niet verwacht. Door mijn baan als ABS was ik al veel betrokken bij huwelijksvoltrekkingen. Wat mij het meest raakt is de reactie van een bruidspaar. “Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor jou hebben gekozen”.  We hadden dit niet alleen kunnen regelen. Daar doe ik het voor. De verwachtingen waar te maken en vooral te zorgen voor een geweldige en zorgeloze dag. Ik kan wel zeggen dat ik goed ben in wat ik doe. Mijn beloften kom ik na. Ik zal er altijd voor een bruidspaar zijn.

De weddingplanner die het bruidspaar de volle aandacht geeft, zodat lekker genieten voor en tijdens de huwelijksdag voorop staat.

De ceremoniemeester die ervoor kan zorgen dat iedereen kan genieten van de huwelijksdag.

De trouwambtenaar die met een speech van deze tijd het bruidspaar en de gasten kan ontroeren.

Wat kan ik nog meer vertellen? Kijk vooral verder op mijn website en bekijk de mogelijkheden. Hebben jullie vragen? Bel of mail mij.

DE TROUWAMBTENAAR:

Ook als trouwambtenaar heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken. De gesprekken, de liefde, de spontaniteit.  De liefde spat er gewoon vanaf op DIE dag. Dat ik als trouwambtenaar hier aan mag bijdragen maakt het voor mij helemaal compleet. Jullie vraag is natuurlijk: Hoe ben je als persoon en hebben wij een klik?  Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek. Uit ervaring als ABS van een gemeente weet ik dat het heel moeilijk is om een trouwambtenaar uit te kiezen die je alleen maar op foto ziet en diegene niet kent. Om daadwerkelijk een goed gevoel te krijgen kom ik graag met jullie kennismaken.

Kosten trouwambtenaar € 495,00

.

Huwelijksvoltrekkingen

Hebben jullie een vriendin, vriend, collega of familielid gevraagd om jullie huwelijk te voltrekken?
En jullie denken hoe nu verder? Daarbij kan ik helpen. Als ABS ben ik op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen.

Organiseren en Plannen

Als weddingplanner en ceremoniemeester kan ik net dat extra’s geven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben duidelijk en transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent.
Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien.
Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag”  een dag van genieten wordt.

 

 

Weddingplanner Houvast is ook aangesloten bij de vereniging van Weddingplanners Noord Nederland.

m

Partners

Essenza fotografie te Meppel

Vastleggen van liefde en geluk

Videograaf Sadjad Frog

Filmmaker, editor en storyteller

Fan-food on wheels

Te boeken voor alle soorten feesten

Totaalfotografie

De bruidsfotograaf voor:  TIJDLOZE, SPONTANE EN KLEURRIJKE TROUWFOTO’S

Your special Day

Heeft als doel om iedereen een speciale dag te laten beleven. Wij organiseren alles omtrent de kinderen, van entertainment en styling tot en met de goodiebags.

Vipcars Hoofddorp

Heeft u binnenkort een bruiloft? Dan wilt u hier uiteraard een onvergetelijke dag van maken. En dan mag prachtig trouwvervoer niet ontbreken! Bij VIP Cars 023 kunt u verschillende prachtige trouwauto’s huren. Ook het huren van een limousine is mogelijk.

Mix and Party

Uniek muziekconcept voor ieders feest

Your travel Danique Pater

Mijn naam is Danique Pater uit Hoogeveen persoonlijk reisadviseur voor De huwelijksreis.

Top Autoverhuur

Een Cadillac huren doet u bij trouwautoverhuur TOP. Bij TOP kunt u voor al uw speciale gelegenheden een klassieke auto huren. En dit al meer dan 20 jaar. Wij rijden door heel Nederland.

Feest met zorg (Wilma Klaasen)

Feest met zorg.
Hoe mooi zou het zijn als opa en oma op rustige manier naar het trouwfeest van hun kleinkind kunnen toeleven? En op het huwelijksfeest van hun kleindochter aanwezig kunnen zijn? Of dat een neef die niet zelfstandig kan reizen opgehaald wordt? Ik zorg ervoor dat ze erbij kunnen zijn. Vooraf kennismaken, ophalen, thuisbrengen en tussendoor op afstand of dichtbij aanwezig zijn. Het kan allemaal. Flexibel en in overleg. Zodat het bruidspaar en de directe kring, zonder zorgen voor hun zorgbehoevende familielid, ontspannen kunnen genieten van deze speciale dag.

Herkent u dit? Ik ga graag met u in gesprek.
06-10 222 833

Mijn naam is Wilma Klaassen van ‘Feest met zorg’ en ik regel dit.
Zorgvuldig en met grote betrokkenheid.