Home Diensten Trouwambtenaar
Trouwambtenaar Houvast

Trouw

ambtenaar

ja, ik wil!

Trouwambtenaar Houvast

Jullie zijn op zoek naar een trouwambtenaar die ervoor gaat zorgen dat het DE dag van jullie leven gaat worden. Dan ben ik de persoon voor jullie. Door mijn werk als ambtenaar Burgerlijke stand heb ik al veel huwelijken mogen voltrekken. Ieder bruidspaar is uniek en heeft weer heel andere wensen. Dat maakt het zo ontzettend leuk. Dat ik als trouwambtenaar ervoor mag zorgen om de huwelijksdag iets speciaals te geven. Zo uniek, zo liefdevol, zo vol geluk. De huwelijksvoltrekking zal er een zijn van deze tijd. Natuurlijk ook met een lach en een traan. Traditioneel, ontspannen, met humor of stijlvol: Er is heel veel mogelijk en eventuele speciale wensen hoor ik graag.

Kennismaking

Bij ons gesprek krijg ik aan de hand van een vragenlijst een goed beeld van jullie verhaal en wensen. Het zal een speech worden die bij jullie hoort en later ook zullen zeggen wat was dat ontzettend leuk. De fijne herinneringen aan deze dag met de trouwambtenaar die jullie dag mag verrijken. Laat me weten wanneer jullie gaan trouwen, dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Algemene Informatie

Als trouwambtenaar is mijn taak het voltrekken van huwelijken, het registreren van partnerschappen & het omzetten van huwelijken of geregistreerde partnerschappen. Samen met jullie ga ik in gesprek om jullie dag onvergetelijk te maken.

Inbegrepen
  • Gesprek van te voren
  • Trouwambtenaar op de grote dag zelf
Kosten

€550,-

Wij brengen jullie visie tot leven

“De organisatie was geweldig in één woord gezegd. Het was een hele leuke samenwerking en we waren er super blij mee. Een aanrader !!”

Jan en Dina

Ja, ik wil!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het wordt een perfecte dag

Laten we het gaan plannen!

Contact opnemen met Weddingplanner Houvast is geheel vrijblijvend,
wij kijken uit naar de kennismaking!