Home Partners
Weddingplanner Houvast

Partners

Bekijk onze trouwe partners!

Sing it like a pro

Record your favorite song!

Neem jullie speciale liedje met ons op! Wil je een serenade brengen aan jouw bruid? Of het stoere lied waarop jullie elkaar hebben ontmoet zelf inzingen en op je bruiloft laten knallen door de speakers? Met de hele familie zelf een tekst schrijven op een bestaand lied en dat met zijn allen opnemen? Het kan allemaal met Sing it Like a Pro! Je hoeft niet eens (goed) te kunnen zingen! Ook douche-zangers kunnen wij laten klinken als een PRO.
Kies het lied, zing het in en wij zorgen jouw eigen waanzinnige hit!
Bovendien neem je de herinneringen die je aan het opname- en luisterproces overhoudt, je hele leven mee. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een bijbehorende video te maken.

Engelse taxi

Ontspannen in een Engelse Taxi op jullie trouwdag?

Samen met Ina maken jullie de komende tijd plannen voor jullie grote dag. Je staat voor veel keuzes: een locatie, jurk, pak, uitnodigingen. Ina maakt het voor jullie allemaal een stukje makkelijker! Wij hopen dat het uitzoeken van de trouwauto voor jullie net zo eenvoudig zal zijn.

Het team van de Engelse Taxi

Graag stel ik ons even voor: mijn naam is Maaike en samen met mijn vader Ron verhuren wij onze eigen Engelse Taxi. Ik heb contact met de bruidsparen voorafgaand aan de grote dag en mijn vader is de vaste chauffeur. Wij zijn echte Engeland-liefhebbers en daar past deze auto natuurlijk uitstekend bij.

Dutch Drone Shows

The sky is never the limit

Het team van Dutch Drone Shows is gespecialiseerd in het verzorgen van drone light shows. Een zwerm drones, voorzien van multicolor LED verlichting die hoog in de lucht uw merk, logo of verhaal in 3D motion afbeeldt.

Door middel van voorgeprogrammeerde 3D software vliegen de drones een choreografie die geheel naar uw wensen kan worden vormgegeven. Op deze manier bieden de shows oneindig veel mogelijkheden. Naast spectaculaire lichtshows tijdens evenementen en als mogelijk alternatief voor vuurwerkshows zijn de drones ideaal voor branding doeleinden. Denk aan bedrijfs-, product en merkpromoties waarbij logo’s, animaties en teksten in de lucht worden afgebeeld.

DRKS

Wanneer je voor het ultieme bruids gevoel wilt gaan, mag een complete bruidslook natuurlijk niet ontbreken! Vergeet naast een mooie trouwjurk, stralende bruidsmake-up en een gestyled bruidskapsel ook zeker de bruidssieraden en bruidsaccessoires niet! Met de juiste bruidssieraden en accessoires zul jij je op de mooiste dag van jouw leven ook op je allermooist voelen! Ben je nog op zoek naar geschikte bruidssieraden en/of bruidsaccessoires? Bij DRKS ben je aan het juiste adres!

Lots of Love,

DRKS

Een photobooth op je bruiloft

Als je s’avonds op je trouwfeest je gasten wilt vermaken én ze een leuk souvenirtje wil geven is een photobooth onmisbaar! Voeg prints, filters, GIF, video toe en er staat gegarandeerd een rij! Op Photobooths-huren.nl staat een compleet overzicht van meer dan 100 verschillende verhuurders uit heel Nederland, met de handige filters vind je de fotobooth die perfect bij jouw wensen, datum, locatie en budget past in een handomdraai!”

Q-ledbusje brengt bruiloft in beeld

“Een échte eycatcher…” en “Gaaf die T2 oldtimer! Past heel goed in de sfeer van het feest…”. Dat zijn zomaar twee quotes van mensen die het Q-ledbusje hebben gehuurd tijdens de huwelijksdag. Het is functioneel en heeft een passende toegevoegde waarde aan het feest.

Het Q-ledbusje heeft op het dek een groot ledscherm met hoge resolutie waarop alle video- en fotobeelden vertoont kunnen worden. Ook live camerabeelden, rechtstreekse uitzending of videostream kan op het scherm geprojecteerd worden. Het Q-ledbusje beschikt over een ingebouwde kleine geluidinstallatie en een eventueel eigen stroomaggregaat, dus het busje kan ook rijdend beelden vertonen of van locatie naar locatie rijden.

Mellow Swing Jazz Trio

Dit trio speelt toegankelijke en prettig in het gehoor liggende jazzmuziek van uptempo swing en bossa nova’s tot lazy ‘romantic’ ballads, maar ook bekende popsongs in een ‘jazzy’ jasje.

De unieke klankmix van gitaar en saxofoon, ondersteund door een vloeiende ‘baseline’, zorgt voor een prachtig open geluid waardoor de melodie en improvisatie goed tot hun recht komen en het prettig is om naar te luisteren.

Voeg daarbij onze charmante zangeres en u heeft de perfecte muzikale omlijsting van uw feestelijke evenement.

Online boekingsplatform voor live entertainment

De perfecte bruiloft band bestaat! ShowBird is de partner die houvast biedt bij het zoeken naar het juiste entertainment voor jullie bruiloft.
Want hoe vind je nou de perfecte band of DJ voor de feestavond, dat intieme muzikanten duo voor tijdens de receptie of die grappige trouwambtenaar?

Het grootste boekingsplatform voor live entertainment slaat de handen in één met Ina van Weddingplanner Houvast.
Zo vinden jullie samen de perfecte match op het gebied van entertainment voor jullie bruiloft.

Arie Kwast fotografie

Arie Kwast is een gevestigde naam in Twente en daar buiten als het gaat om het vastleggen van jullie huwelijksdag.

Hij weet het juiste moment vast te leggen, ongedwongen en niet geposeerd.

You don’t take a photograph, you make it.

Als ervaren fotograaf is techniek van zelfsprekend geworden en kan Arie zich creatief volledig toeleggen op alle momenten die een dierbare herinnering gaan worden in dat fantastische huwelijksboek. Hij neemt ruim de tijd voor jullie in zijn gezellige foto-studio in Denekamp voor een eerste kennismakingsgesprek. Arie is een non-nonsens fotograaf met niet alleen passie voor de fotografie maar heeft een oog voor wat zich achter ‘de mens’ beweegt.

Zijn jarenlange ervaring tijdens een huwelijksdag is een meerwaarde waar jullie als aanstaand bruidspaar je grote voordeel mee kan doen.