Weddingplanner Houvast

Partners

Bekijk onze trouwe partners!

Engelse taxi

Ontspannen in een Engelse Taxi op jullie trouwdag?

Samen met Ina maken jullie de komende tijd plannen voor jullie grote dag. Je staat voor veel keuzes: een locatie, jurk, pak, uitnodigingen. Ina maakt het voor jullie allemaal een stukje makkelijker! Wij hopen dat het uitzoeken van de trouwauto voor jullie net zo eenvoudig zal zijn.

Het team van de Engelse Taxi

Graag stel ik ons even voor: mijn naam is Maaike en samen met mijn vader Ron verhuren wij onze eigen Engelse Taxi. Ik heb contact met de bruidsparen voorafgaand aan de grote dag en mijn vader is de vaste chauffeur. Wij zijn echte Engeland-liefhebbers en daar past deze auto natuurlijk uitstekend bij.

DRKS

Wanneer je voor het ultieme bruids gevoel wilt gaan, mag een complete bruidslook natuurlijk niet ontbreken! Vergeet naast een mooie trouwjurk, stralende bruidsmake-up en een gestyled bruidskapsel ook zeker de bruidssieraden en bruidsaccessoires niet! Met de juiste bruidssieraden en accessoires zul jij je op de mooiste dag van jouw leven ook op je allermooist voelen! Ben je nog op zoek naar geschikte bruidssieraden en/of bruidsaccessoires? Bij DRKS ben je aan het juiste adres! 

Lots of Love, 

DRKS