Reviews

DE ORGANISATIE WAS GEWELDIG

Een aanrader voor jullie bruiloft!

Onze eerste indruk van Ina was dat ze een enthousiaste, gedreven, kleurrijk, open en vrolijk persoon is die weet waarover ze het heeft als het om bruiloften gaat. Ze kan goed organiseren en neemt je daarbij zo veel uit handen als nodig is en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid.
Zo waren er op de dag voor onze bruiloft en op de morgen zelf nog een aantal dingen die niet liepen zoals verwacht waarbij Ina ervoor heeft gezorgd dat dit direct werd opgelost. Wij hebben daardoor geen stress hoeven te ervaren op de dag zelf en onze familie kon ook vrij genieten van de huwelijksdag. We zijn erg blij dat Ina er voor ons was die dag. Als je kwaliteit en enthousiasme zoekt, kies dan voor Ina als je weddingplanner! Dank je wel Ina voor alles!

Rutger en Eliza

EEN HELE FIJNE WEDDING PLANNER

Een hele fijne wedding planner en ceremoniemeester in één! Ina heeft ons erg goed geholpen met de organisatie van onze bruiloft. Ze is altijd bereikbaar, luistert goed naar je wensen, geeft ruimte ook voor je eigen bijdrage en is een echte regelaar! Wij raden haar absoluut aan, want door haar hulp kun je optimaal genieten van je trouwdag en voorkom je veel stress.

Ruben en Hilly

Bedankt

Voor iedereen die een geweldige bruiloft wilt ben je bij Ina aan het juiste adres!

Lieve Ina, bedankt voor al je inzet, je vertrouwen, je enthousiasme en bovenal bedankt dat je onze dag zo mooi hebt gemaakt! Je hebt hart voor wat je doet en bent daar ook ontzettend goed in, vanaf moment 1 dat ik je opbelde om wat advies had ik gelijk een klik met je en dacht zij moet het worden! Bedankt dat je het vertrouwen ook in ons had en dat je voor onze dag over bent gevlogen naar het mooie Gran Canaria! Wij hebben mede dankzij jou een onvergetelijke dag gehad!

Een hele dikke kus voor jou!
Liefs,Pieter en Kelly

GEWELDIG ZOALS JIJ ALLES TOT IN DE PUNTJES VOOR ONS HEBT GEREGELD

Hallo Ina,

Graag bedanken we je voor alle diensten die je hebt geleverd om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Geweldig zoals jij alles tot in de puntjes voor ons hebt geregeld. We raden alle bruidsparen Weddingplanner Houvast aan.

Be en Ina

Dank je wel! 

Hoi Ina,

We willen jou bedanken voor het leuke kennismakingsgesprek. Voor jouw komst hadden we geen idee wat het inhoudt om een huwelijk te organiseren. Dat is nu wel duidelijk geworden en we kijken uit naar de samenwerking met jou waarin jij als wedding planner voor ons aan de slag gaat!

Karel en Mariska

De samenwerking met Houvast was ontzettend goed.

Ina hielp ons erg goed met het plannen van afspraken en het regelen van bepaalde zaken. In de corona tijd was het ook nieuw voor haar om bepaalde dingen te organiseren, maar dit pakte zij erg goed op. Ina is een rustige vrouw, die rekening houdt met de wensen van haar klanten. Ook is ze geïnteresseerd in het leven van de klant en toont ze interesse. Al met al was het een prettige samenwerking en de dag van ons leven is fantastisch verlopen. Het was goed georganiseerd en alle afspraken waren duidelijk voor iedereen, waardoor iedereen overal op tijd mee was.

Kelvin en Linda

Hele lieve vrouw

Ina is een erg lieve, enthousiaste vrouw die alles voor het aanstaande echtpaar wil regelen! Zonder haar was onze dag niet zo perfect geweest. Ze gaat graag elke uitdaging aan, en het lukt haar allemaal!
Zij denkt aan de dingen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Ieder aanstaand bruidspaar zou Ina erbij moeten willen hebben!

Myron en Yvonne

DE ORGANISATIE WAS GEWELDIG

De organisatie was geweldig in één woord gezegd. Het was een hele leuke samenwerking en we waren er super blij mee. Een aanrader!!

Jan en Dina

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
Ook een perfecte dag gehad?

Laat een review achter