Home Review

Reviews

Ina enorm bedankt voor het zo goed organiseren van onze bruiloft!

Het was tijdens corona, dat wij besloten om definitief samen verder te gaan. We zijn al iets ouder en wilden graag volop kunnen genieten van onze tweede en laatste bruiloft! Dan moet je niet zelf van alles gaan regelen en al helemaal niet op de dag zelf bezig moeten zijn met allerlei organisatorische zaken. Met een druk internationaal opererend bedrijf ontbrak ons ook simpelweg de tijd om van alles
en nog wat uit te gaan zoeken.

Bovendien dachten we aan een driedaags evenement, zodat onze vele buitenlandse gasten,
waaronder ook heel wat goede zakelijke relaties van ons, ook een beetje Nederland konden ontdekken, het land waar ik ben grootgebracht.

Al jaren in het buitenland wonend, betekende dit een zoektocht via het internet naar wie dat voor ons zou kunnen doen. We kwamen terecht bij Weddingplanner Houvast. Na een eerste gesprek met Ina wisten we het zeker: deze dame weet van aanpakken en is naar alle waarschijnlijkheid bij uitstek geschikt om onze trouwerij tot in de puntjes te verzorgen. We werden niet teleurgesteld;
integendeel!

Ina ging aan de slag en pakte het e.e.a. voortvarend aan, nadat honorarium en ons totale budget bekend waren. Al snel bleek, dat Ina ook op de kleintjes bleef letten, hetgeen natuurlijk nooit verkeerd is als je in Nederland bent geboren….

Ina zocht van alles uit: de overnachtingsplekken, de restaurants voor diner en lunch, onze trouwlocatie op het IJsselmeer, maar ook de bus, die ons gezelschap een aantal dagen moest gaan vervoeren. Ook de bloemen, de bruidstaart en de fotograaf werden niet vergeten.

Ina wist zelfs, dat er heel wat procedures te doorlopen zijn als je in het buitenland woont en dan in Nederland wilt gaan trouwen. Met engelengeduld – vreselijk die ambtenarij tegenwoordig – heeft ze ook dit voor elkaar gekregen….

Daar onze gasten deels uit het buitenland kwamen moest er niet alleen in het Nederlands worden gecommuniceerd. Ook dat was geen probleem! Daar de meeste gasten de Duitse taal het beste machtig waren deed Ina de eigenlijke huwelijksvoltrekking met ook nog eens een heel persoonlijk verhaal over ons, in het Duits!

Nee, we weten beide zeker, dat we niet nog een keer zullen gaan trouwen, maar als dit toch zo zou zijn, dan zouden we weer bij Ina aankloppen!

Ina enorm bedankt voor het zo goed organiseren van onze bruiloft!

Liefs, Rudolf en Renate

DE ORGANISATIE WAS GEWELDIG

Een aanrader voor jullie bruiloft!

Onze eerste indruk van Ina was dat ze een enthousiaste, gedreven, kleurrijk, open en vrolijk persoon is die weet waarover ze het heeft als het om bruiloften gaat. Ze kan goed organiseren en neemt je daarbij zo veel uit handen als nodig is en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid.
Zo waren er op de dag voor onze bruiloft en op de morgen zelf nog een aantal dingen die niet liepen zoals verwacht waarbij Ina ervoor heeft gezorgd dat dit direct werd opgelost. Wij hebben daardoor geen stress hoeven te ervaren op de dag zelf en onze familie kon ook vrij genieten van de huwelijksdag. We zijn erg blij dat Ina er voor ons was die dag. Als je kwaliteit en enthousiasme zoekt, kies dan voor Ina als je weddingplanner! Dank je wel Ina voor alles!

Rutger en Eliza

GEWELDIG ZOALS JIJ ALLES TOT IN DE PUNTJES VOOR ONS HEBT GEREGELD

Graag bedanken we je voor alle diensten die je hebt geleverd om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Geweldig zoals jij alles tot in de puntjes voor ons hebt geregeld. We raden alle bruidsparen Weddingplanner Houvast aan.

Be en Ina

Bedankt Ina!

Ina is een lieve en behulpzame trouwambtenaar die zorgt voor een persoonlijk tintje. Ze neemt de tijd voor je tijdens het kennismakingsgesprek en zelfs na de trouwerij komt ze nog napraten over de bruiloft. De dingen die we haar verteld hebben kwamen ook echt terug in haar toespraak, maar ook wist ze ons te verrassen met verhalen van familie/vrienden. Bedankt Ina! Je hebt een prachtige bijdrage geleverd aan onze mooie dag.

 

Huub en Michelle

De samenwerking met Houvast was ontzettend goed.

Ina hielp ons erg goed met het plannen van afspraken en het regelen van bepaalde zaken. In de corona tijd was het ook nieuw voor haar om bepaalde dingen te organiseren, maar dit pakte zij erg goed op. Ina is een rustige vrouw, die rekening houdt met de wensen van haar klanten. Ook is ze geïnteresseerd in het leven van de klant en toont ze interesse. Al met al was het een prettige samenwerking en de dag van ons leven is fantastisch verlopen. Het was goed georganiseerd en alle afspraken waren duidelijk voor iedereen, waardoor iedereen overal op tijd mee was.

Kelvin en Linda

Hele lieve vrouw

Ina is een erg lieve, enthousiaste vrouw die alles voor het aanstaande echtpaar wil regelen! Zonder haar was onze dag niet zo perfect geweest. Ze gaat graag elke uitdaging aan, en het lukt haar allemaal!
Zij denkt aan de dingen waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Ieder aanstaand bruidspaar zou Ina erbij moeten willen hebben!

Myron en Yvonne

EEN HELE FIJNE WEDDING PLANNER

Een hele fijne wedding planner en ceremoniemeester in één! Ina heeft ons erg goed geholpen met de organisatie van onze bruiloft. Ze is altijd bereikbaar, luistert goed naar je wensen, geeft ruimte ook voor je eigen bijdrage en is een echte regelaar! Wij raden haar absoluut aan, want door haar hulp kun je optimaal genieten van je trouwdag en voorkom je veel stress.

Ruben en Hilly

Dank je wel!

We willen jou bedanken voor het leuke kennismakingsgesprek. Voor jouw komst hadden we geen idee wat het inhoudt om een huwelijk te organiseren. Dat is nu wel duidelijk geworden en we kijken uit naar de samenwerking met jou waarin jij als wedding planner voor ons aan de slag gaat!

Karel en Mariska

Wij raden Weddingplanner Houvast aan!

Weddingplanner Houvast heeft ons enorm ontzorgd voor de planning en uitvoering van onze grote dag. Wij hebben geen moment spijt gehad van het inhuren van Ina als onze ceremoniemeester. Ina is zeer behulpzaam en heeft zichzelf erg goed aangepast aan onze wensen. Op ieder moment van de dag is Ina bereikbaar voor vragen omtrent de bruiloft.

 

Kevin en Angela

Zeker een aanrader!!

Ina was onze trouwambtenaar en de ceremoniemeester voor onze bruiloft. Na veel fijne gesprekken heeft zij ervoor gezorgd dat onze bruiloft tot in de puntjes perfect verlopen is.

Gideon en Evelien

DE ORGANISATIE WAS GEWELDIG

De organisatie was geweldig in één woord gezegd. Het was een hele leuke samenwerking en we waren er super blij mee. Een aanrader!!

Jan en Dina

Bedankt

Voor iedereen die een geweldige bruiloft wilt ben je bij Ina aan het juiste adres!

Lieve Ina, bedankt voor al je inzet, je vertrouwen, je enthousiasme en bovenal bedankt dat je onze dag zo mooi hebt gemaakt! Je hebt hart voor wat je doet en bent daar ook ontzettend goed in, vanaf moment 1 dat ik je opbelde om wat advies had ik gelijk een klik met je en dacht zij moet het worden! Bedankt dat je het vertrouwen ook in ons had en dat je voor onze dag over bent gevlogen naar het mooie Gran Canaria! Wij hebben mede dankzij jou een onvergetelijke dag gehad!

Een hele dikke kus voor jou!
Liefs,Pieter en Kelly

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Ook een perfecte dag gehad?

Laat een review achter