Review

De organisatie was geweldig

De organisatie was geweldig in één woord gezegd.

Het was een hele leuke samenwerking en we waren er super blij mee.
Een aanrader !!

Jan en Dina

Wij wilden graag een styled shoot om te ervaren hoe het is om te trouwen.

De reden dat we voor Houvast (Ina) hebben gekozen is omdat zij erg enthousiast was. Wij kregen daardoor direct het gevoel dat het goed zou komen en hoefden zelf niets te regelen, ideaal! Ina heeft een prachtige locatie geregeld bij de Ruyghe Venne. De eigenaar van de Ruyge Venne gaf ons het gevoel dat we erg welkom waren. Wij hebben hierdoor prachtige foto’s gekregen en zelfs twee videoclips! Ook de prijs viel erg mee, zeker in vergelijking met andere weddingplanners. Kortom, onze verwachtingen waren overtroffen!

Robin en Karen

Geweldig zoals jij alles tot in de puntjes voor ons hebt geregeld

Hallo Ina,

Graag bedanken we je voor alle diensten die je hebt geleverd om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.
Geweldig zoals jij alles tot in de puntjes voor ons hebt geregeld.
We raden alle bruidsparen Weddingplanner Houvast aan .

Be en Ina.

Dankjewel!

Hoi Ina,

We willen jou bedanken voor het leuke kennismakingsgesprek. Voor jouw komst hadden we geen idee wat het inhoudt om een huwelijk te organiseren. Dat is nu wel duidelijk geworden en we kijken uit naar de samenwerking met jou waarin jij als wedding planner voor ons aan de slag gaat!

Karel en Mariska

Een hele fijne wedding planner

Een hele fijne wedding planner en ceremoniemeester in één! Ina heeft ons erg goed geholpen met de organisatie van onze bruiloft. Ze is altijd bereikbaar, luistert goed naar je wensen, geeft ruimte ook voor je eigen bijdrage en is een echte regelaar! Wij raden haar absoluut aan, want door haar hulp kun je optimaal genieten van je trouwdag en voorkom je veel stress.

Ruben en Hilly

Laat hier je review achter