Willen jullie graag een huwelijksceremonie in Frankrijk?  Le-Vignal in de streek Lot-et- Garonne is een super locatie. Voor deze TOP trouwlocatie heb ik een heel mooie aanbieding. Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk de foto’s en vooral het filmpje van de mooie oprijlaan.  Deze locatie heeft werkelijk alles om de huwelijksdag te doen slagen.  De ruimte op deze locatie, het zwembad en de mooie gîtes.  De eigenaren van Le-Vignal: Eric en Pascale zijn geweldige mensen om mee te werken en gaan graag met jullie in gesprek.

Hebben jullie besloten bij Le-Vignal te trouwen dan bedenken we samen op basis van jullie wensen een eerste opzet en planning.  Van daaruit gaan we werken.  Ik zorg voor de contacten tussen jullie, Eric en Pascale.  Is het draaiboek naar jullie wens dan ga ik verder met het organiseren van jullie huwelijksdag. Er mag niets aan het toeval worden overgelaten.

 

Huwelijksvoltrekkingen

Hebben jullie een vriendin, vriend, collega of familielid gevraagd om jullie huwelijk te voltrekken?
En jullie denken hoe nu verder? Daarbij kan ik helpen. Als ABS ben ik op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft huwelijksvoltrekkingen.

Organiseren en Plannen

Als weddingplanner en ceremoniemeester kan ik net dat extra’s geven wat anders niet mogelijk was geweest. Ik ben duidelijk en transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent.
Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien.
Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag”  een dag van genieten wordt.

 

 

Weddingplanner Houvast is ook aangesloten bij de vereniging van Weddingplanners Noord Nederland.

m