Home Uncategorized MAAK KENNIS MET INA POPPEN-ENSING VAN WEDDINGPLANNER HOUVAST

MAAK KENNIS MET INA POPPEN-ENSING VAN WEDDINGPLANNER HOUVAST

by newuser

Ina Poppen-Ensing is de drijvende kracht achter Weddingplanner Houvast. Op haar blog geeft ze maandelijks verschillende tips en inspiratie met betrekking tot bruiloften. Vandaag stelt ze zichzelf voor, in interviewvorm. Lees snel verder om Ina beter te leren kennen!

WANNEER BESLOOT JE OM WEDDINGPLANNER TE WORDEN?

“In augustus 2017 besloot ik als weddingplanner aan de slag te gaan. Naast mijn baan als ambtenaar van de burgerlijke stand was dit iets wat er heel mooi op zou aansluiten.
Ik ben zo blij dat ik die stap heb genomen. De mix tussen mijn baan van 32 uur en het plannen van bruiloften vind ik geweldig. Het organiseren en plannen is iets waar ik heel erg goed in ben en wat ik ontzettend leuk vind. In mijn werk bij Burgerzaken ben je voor het bruidspaar maar een klein radertje in het geheel. Als weddingplanner ben ik er van begin tot en met de dag van huwelijk betrokken bij het bruidspaar. Dat is zo intens mooi.

WAT IS HET LEUKSTE WAT JE ALS WEDDINGPLANNER HEBT MEEGEMAAKT?

“Het mooiste aan weddingplanner zijn is dat je een hele bijzondere rol speelt in het huwelijk van iemand anders. Een bruiloft is al een heel intiem moment en als weddingplanner ervaar je dit misschien nog wel intiemer door de nauwe samenwerking met het bruidspaar. Wat ik ook heel erg leuk vind zijn de reacties van de bruidsparen die ik heb geholpen. Zo kreeg ik eens deze reactie: ‘We hadden niet gedacht dat we een weddingplanner nodig hadden. Maar wat heb je ons goed geholpen. We hadden dit niet zonder jou kunnen regelen. Het doet me echt goed om een bruidspaar zó te kunnen helpen.”

PLAN JE OVER VIJFTIEN JAAR NOG STEEDS BRUILOFTEN?

“Ja! Het allerliefste ga ik hier nog heel lang mee door. Dit is echt mijn passie.”
Om dit werk te kunnen blijven doen heb je de juiste motivatie nodig. Die ervaar ik zeker naar het bruidspaar. Zij moeten ontzorgt worden voor de dag van huwelijk en natuurlijk op de huwelijksdag zelf.

ina poppen-ensing

WAT HOOP JE IN DE TOEKOMST NOG TE MOGEN DOEN?

“Ik vind elke bruiloft natuurlijk geweldig om te plannen. Elk bruidspaar is uniek. Of het nu een huwelijk in het binnenland of buitenland is. De uitdaging in het organiseren van welke bruiloft dan ook is wat het zo leuk maakt. Alles moet op rolletjes lopen en eventuele problemen moeten worden opgelost. Alles zodat het bruidspaar onbezorgd kan genieten van hun verloving en de grote dag.”

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET PLANNEN VAN EEN BRUILOFT?

“Alles moet op tijd worden geregeld! Ik maak duidelijke afspraken met de leveranciers. Ook zet ik de afspraken in het draaiboek die ook voor het bruidspaar toegankelijk is. Korte lijntjes zijn belangrijk, zodat je eventuele problemen snel kunt oplossen. Je moet overal bovenop zitten. Het kan ook gebeuren dat een kapster plotseling ziek wordt of een videograaf die toch niet blijkt te kunnen.

HEB JE EEN TIP VOOR VERLOOFDE STELLEN?

“Bel op tijd weddingplanner Houvast! Laat het plannen van je bruiloft lekker los en geniet van de verloving en je aanstaande huwelijk. Met een weddingplanner voorkom je stress en kun je heerlijk genieten van elkaar. Kies weddingplanner Houvast waar je van op aan kunt. Het is mogelijk dat we een jaar lang vrij intensief gaan samenwerken. Dat doe je natuurlijk het liefst met Weddingplanner Houvast.

Heb jij een vraag voor Ina? Mail haar!

You may also like