Home Uncategorized ZO KIES JE EEN TROUWAMBTENAAR DIE BIJ JULLIE PAST!

ZO KIES JE EEN TROUWAMBTENAAR DIE BIJ JULLIE PAST!

by newuser

Het zal niet het eerste zijn waar je aan denkt na je verloving, maar de juiste trouwambtenaar op jullie trouwdag is heel erg belangrijk! In deze blog vertel ik jullie meer over wat de trouwambtenaar doet en hoe je de juiste match vindt.

VERSCHILLENDE SOORTEN TROUWAMBTENAREN

Een trouwambtenaar is de persoon die het huwelijk voltrekt. Dit kan in het gemeentehuis gebeuren of op een erkende trouwlocatie. Het is per gemeente verschillend op welke locaties je mag trouwen. Een trouwambtenaar kan iemand van de gemeente zijn of een zelfstandig trouwambtenaar. Ook is het vaak mogelijk een trouwambtenaar uit familie-of kennissenkring te kiezen.

EEN BELANGRIJK DEEL VAN JULLIE HUWELIJK

De trouwambtenaar maakt een belangrijk deel uit van jullie bijzondere dag, met name tijdens de ceremonie. De trouwambtenaar drukt een duidelijke stempel op deze ceremonie door de manier waarop hij of zij de ceremonie vormgeeft en de toespraak houdt. Daarom is het belangrijk dat jullie kiezen voor een trouwambtenaar die past bij jullie wensen en waar jullie een goede klik mee hebben.

trouwambtenaar vinden

VRAGEN ?

MAAK OP TIJD EEN KEUZE

Wil je zeker weten dat jullie ideale trouwambtenaar beschikbaar is voor jullie grote dag? Maak dan op tijd afspraken; een trouwambtenaar kan het namelijk druk hebben, zeker in het trouwseizoen! Een paar weken voor de bruiloft hebben jullie een gesprek met de trouwambtenaar om de grote dag door te nemen natuurlijk jullie wensen bespreken voor de te houden toespraak.

Willen jullie in het buitenland trouwen? Houd er dan rekening mee dat de trouwambtenaar ook ingevlogen moet worden. Niet iedere trouwambtenaar is hiertoe bereid. Begin daarom op tijd met het zoeken naar de ideale trouwambtenaar en vraag meteen of deze bereid is om naar jullie droomlocatie af te reizen. Hier kan Weddingplanner Houvast jullie bij helpen.

WEDDINGPLANNER HOUVAST ALS TROUWAMBTENAAR

Naast mijn werk als weddingplanner, vind ik het fantastisch om als trouwambtenaar deel uit te maken van jullie bruiloft. Ik zorg voor een toespraak van deze tijd en een toespraak die bij jullie past. Zo maken we de bruiloft helemaal persoonlijk en kunnen we kiezen wat voor stijl bij jullie past! Samen zorgen we voor de perfecte balans tussen grapjes en serieuze romantiek.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

You may also like