Home Uncategorized MIJN ERVARINGEN TOT NU TOE ALS WEDDINGPLANNER

MIJN ERVARINGEN TOT NU TOE ALS WEDDINGPLANNER

by admin

Het is inmiddels al langer dan twee jaar geleden dat ik de stap heb gezet om voor mijzelf te beginnen als weddingplanner. Een stap waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Vandaag deel ik de prachtige ervaringen die ik op hem mogen doen met je. Lees snel verder.

ERVARING 1: EEN BRUILOFT VAN EEN ANDERE KANT

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op bruiloften. Dit is dan ook al sinds 1997 mijn baan. Wil je meer weten over mij? Lees dan deze blog: Maak kennis met Ina Poppen-Ensing van Weddingplanner Houvast. Voor mijn werk als weddingplanner had ik dus al ruime ervaring met bruiloften. Toch maak je een bruiloft als weddingplanner weer van een hele andere kant mee. Als trouwambtenaar was een van mijn belangrijkste taken het maken van een geweldige speech, terwijl ik als weddingplanner veel zakelijker aan de slag mag. Die mix van bezigheden is wat het leuk maakt..

ERVARING 2: HET BRUIDSPAAR DAT GEEN WEDDINGPLANNER WILDE

Als ik een van de leukste ervaringen tot nu toe moet benoemen, is dat er een bruidspaar was die in eerste instantie geen weddingplanner wou. Dit stel was in de veronderstelling dat zij het zelf wel aan konden. Maar al snel kwamen zij er achter dat er meer bij kwam kijken dan ze dachten. Vanaf dat punt heb ik de organisatie van ze overgenomen. Ze zagen wat voor een succes het was en waren achteraf heel blij met de keuze voor een weddingplanner. Dit soort momenten, daar doe je het voor.

ERVARING 3: IN DE MEDIA

De derde ervaring die ik graag met jullie deel, is er eentje waar ik enorm trots op ben. Met weddingplanner Houvast heb ik namelijk al de nodige media aandacht gekregen, wat een hele bijzondere ervaring was. In januari 2018 is er een item opgenomen door RTLZ. In de video vertel ik over mijn werk als weddingplanner. Daarnaast ben ik door RTL4 verkozen tot beste weddingplanner van Nederland. En dat na slechts een jaar als weddingplanner, hoe fijn is dat!

ERVARING 4: OVER DE GRENS

Een van mijn grootste dromen was het plannen van een bruiloft in het buitenland. Ik zeg inderdaad was: deze droom heb ik als weddingplanner kunnen verwezenlijken. Ook komend jaar ben ik betrokken als weddingplanner bij twee huwelijken in het buitenland. Als kers op de taart mag ik dit jaar in december een huwelijk voltrekken van een bruidspaar op Gran Canaria. Een hele leuke ervaring en ontzettend fijn om te mogen doen.

ERVARING 5: VAN AANZOEK TOT VRIJGEZELLENFEEST

Ik wist dat het werk als weddingplanner een enorme uitdaging zou zijn. Wat mij nog steeds drijft is de liefde en passie van een bruidspaar. Een van de dingen die ik heel leuk vind om te doen is meedenken en het regelen van een aanzoek. Ik vind het een uitdaging om het aanzoek net zo bijzonder te maken als de huwelijksdag. Zonder aanzoek immers geen huwelijk. Binnenkort is het weer tijd voor iets nieuws en mag ik een vrijgezellenfeest organiseren. Mijn leven als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar is in één woord geweldig!

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe als Weddingplanner? Volg mij dan op Facebook!

You may also like