Home Uncategorized BESPAAR TIJD TIJDENS HET PLANNEN VAN JULLIE BRUILOFT MET DEZE 4 TIPS

BESPAAR TIJD TIJDENS HET PLANNEN VAN JULLIE BRUILOFT MET DEZE 4 TIPS

by newuser

Het plannen van een bruiloft is niet niks. Jullie huwelijksdag moet van A tot Z georganiseerd worden, er moeten foto’s gemaakt worden en uitnodigingen verstuurd. Dat het plannen van een bruiloft veel tijd kost staat vast. Het kan een flinke uitdaging zijn om de tijd te vinden om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die jullie kunnen doen om tijd te besparen tijdens het plannen van de bruiloft, mijn beste tips lees je in deze blog.

1. BEGIN MET HET MAKEN VAN EEN PLANNING

Het eerste item op jullie to-do lijst is het maken van een planning. Hiermee bedoel ik niet het draaiboek van de dag zelf, maar een planning voor het plannen van jullie bruiloft. Wanneer moet er een fotograaf geboekt zijn? Wanneer moet de jurk besteld zijn? Wanneer maken jullie de definitieve keuze voor de band en de catering? Schrijf het allemaal op en bepaal wat jullie wanneer geregeld willen hebben. Hierdoor bewaar je het overzicht, raken jullie niet overweldigd en kun je in één keer zien of alles nog op schema verloopt. Wanneer jullie met een planning werken is het bovendien mogelijk om effectief aan de slag te gaan, waardoor jullie tijd besparen. Ik help jullie natuurlijk graag met het plannen van jullie droombruiloft.

2. HUUR EEN WEDDINGPLANNER IN

Willen jullie flink wat tijd besparen en bovendien ontzorgt worden? Dan is het een goede zet om een weddingplanner in te huren. Een weddingplanner kan de hele bruiloft of een gedeelte hiervan plannen. Natuurlijk worden jullie wel meegenomen in alle beslissingen, het is tenslotte jullie grote dag. Hebben jullie een klein budget en twijfelen jullie of het inhuren van een weddingplanner haalbaar is? Dan kom ik graag bij jullie langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wist je bijvoorbeeld dat een weddingplanner zichzelf deels terugbetaald dankzij goede afspraken met leveranciers? Zo bespaar je bijvoorbeeld op de bloemen of de catering. plannen bruiloft tijd besparen

VRAGEN ?

3. DE JUISTE CEREMONIEMEESTER

Een ceremoniemeester is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Het kiezen van de juiste persoon voor deze taak, bespaart veel tijd én geeft jullie een rustig gevoel. In deze blog leg ik uit waarom het geen goed idee is om een vriend of vriendin aan te wijzen voor deze taak. Wisten jullie dat het ook mogelijk is om iemand in te huren als ceremoniemeester? Dit is een rol waarin ik mij ook helemaal thuis voel. Willen jullie weten wat ik als ceremoniemeester voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

4. MAAK SLIMME KEUZES

Pinterest staat vol met DIY-ideeën voor jullie bruiloft. Hartstikke leuk natuurlijk, maar vergeet niet dat alles wat je zelf doet tijd in beslag neemt. Door hierin slimme keuzes te maken, bespaar je veel tijd. Laat bijvoorbeeld de adressen van genodigden op de enveloppen drukken, dan hoef je deze niet met de hand te schrijven. Koop de corsages voor de bruiloft kant-en-klaar bij de lokale bloemist. Of vraag om hulp. Laat een creatieve vriend of vriendin de DIY’s maken; ze vinden het vast leuk om te helpen met jullie bruiloft en het scheelt jullie veel tijd! Zijn jullie benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een weddingplanner? Ik ga graag met jullie in gesprek over de verschillende diensten die ik te bieden heb. Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

You may also like