Home Uncategorized WIL JIJ TROUWEN OP HET STRAND? MET DEZE TIPS WORDT HET EEN SUCCES!

WIL JIJ TROUWEN OP HET STRAND? MET DEZE TIPS WORDT HET EEN SUCCES!

by newuser

Een bruiloft op het strand. Je voelt het zand tussen jullie tenen terwijl je elkaar het jawoord geeft. De zilte golven zorgen voor het perfecte achtergrondgeluid. Bij zonsondergang dansen jullie je eerste dans, in het bijzijn van jullie geliefden. Mooier dan dit, dat kan gewoonweg niet. Wil jij trouwen op het strand? Lees dan deze tips voor de mooiste strand bruiloft.

DE LOCATIE

Het is zeer begrijpelijk dat jullie op het strand willen trouwen. Het strand is immers een prachtige en betoverende plek, veel romantischer dan dat wordt het niet. In Nederland zijn tal van mooie plekken te vinden waar je op het strand het jawoord kan geven. Ook in het buitenland zijn er natuurlijk prachtige (witte) stranden waar jullie in het huwelijksbootje kunnen stappen.

Wanneer je in Nederland op een strand wil trouwen, is het belangrijk om rekening te houden met de wet- en regelgeving. Het belangrijkste is dat je een locatie vindt, welke een erkende trouwlocatie is. Wil je wel de geweldige sfeer van het strand betrekken in je bruiloft, zonder daadwerkelijk op het strand te trouwen? Dan is het altijd een idee om je trouwfoto’s op het strand te maken.

DE AANKLEDING

Wanneer je op het strand gaat trouwen, heb je al een beeldschone omgeving tot je beschikking. Deze setting maak je helemaal af met subtiele aankleding van de locatie. De beach-sfeer kun je door je hele bruiloft terug laten komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zonnige cocktails als drankjes en een BBQ op het strand in plaats van een viergangendiner?

DE DRESSCODE

Het strand is natuurlijk niet bepaald de ideale plek om naaldhakken te dragen. Je zal de dresscode van je bruiloft moeten aanpassen op het strand, zowel voor jezelf als je gasten. De kleding die naar een strand bruiloft gedragen wordt is over het algemeen wat informeler en losser dan op een ‘normale’ bruiloft. Vergeet niet om je gasten iets warms mee te laten nemen voor de avonduren, het koelt namelijk flink af ‘s avonds op het strand. Ook niet vergeten om zelf wat warms mee te nemen, natuurlijk!

Naast jullie outfits, moet ook je hairdo bestand zijn tegen het strand en de wind die daarbij hoort. Wanneer je aan je kapper uitlegt dat je op het strand gaat trouwen weet zij/hij vást hoe ervoor gezorgd moet worden dat jullie kapsels er de hele dag piekfijn uitzien.

DE DATUM

Trouwen op het strand in januari is waarschijnlijk geen goed idee. Kies liever voor de maand mei, juni, juli, augustus of september. Qua temperatuur en weersomstandigheden zijn dit de meest geschikte maanden. Let wel op; in de maanden mei en juni is het zeewater nog erg fris. Hierdoor koelt het ‘s avonds ook meer af dan in de opvolgende maanden. Ga je overdag trouwen? Zorg dan ook voor zonnebrand voor jou én je gasten; je wil natuurlijk geen kater in de vorm van een zonnesteek overhouden aan jullie bruiloft.

You may also like