weddingplanner Houvast

kennis
makings
gesprek

 

ja, dat wil ik!

Weddingplanner

Jullie gaan trouwen of een partnerschapsregistratie aan. Van harte gefeliciteerd. Dit moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Laten jullie liever niets aan het toeval over en willen er ook zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld? Ik neem graag de organisatie over. De planning, styling, budgetbewaking en de contacten met de leveranciers. Bij ons eerste gesprek bespreken we jullie wensen en de vele mogelijkheden.

Zoek direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weddingplanner Houvast

Een bruiloft plannen kan een van de meest opwindende, maar ook stressvolle taken zijn die je ooit zult ondernemen. Gelukkig zijn er professionals die je kunnen helpen bij het organiseren van je speciale dag: weddingplanners. In deze tekst zullen we de voordelen van het inhuren van een weddingplanner bespreken, zodat je kunt beslissen of dit de juiste keuze is voor jou. Of je nu op zoek bent naar een prachtige bruiloft zonder de stress van de planning, of creatieve input nodig hebt om je droombruiloft te realiseren, een weddingplanner kan je helpen bij elke stap van het proces.

Stressvermindering

Het plannen van een bruiloft kan een stressvolle taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt met het organiseren van evenementen. Een weddingplanner kan je helpen om de stress te verminderen door taken uit handen te nemen en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Kostenbesparing

Een weddingplanner kan je helpen om je budget effectief te beheren en je te adviseren over waar je geld kunt besparen. Weddingplanners hebben vaak een netwerk van leveranciers en kunnen vaak kortingen bedingen, waardoor je uiteindelijk geld kunt besparen op je bruiloft.

Creatieve input

Een goede weddingplanner kan je helpen om je visie voor je bruiloft te realiseren en kan je creatieve ideeën aanreiken die je misschien zelf niet had bedacht. Ze kunnen je adviseren over decoraties, bloemen, muziek en andere aspecten van de bruiloft om ervoor te zorgen dat je dag perfect is.

Reviews

Lees ook de belevenis van andere jonge bruidsparen

Bedankt Ina!

Ina is een lieve en behulpzame trouwambtenaar die zorgt voor een persoonlijk tintje. Ze neemt de tijd voor je tijdens het kennismakingsgesprek en zelfs na de trouwerij komt ze nog napraten over de bruiloft. De dingen die we haar verteld hebben kwamen ook echt terug in haar toespraak, maar ook wist ze ons te verrassen met verhalen van familie/vrienden. Bedankt Ina! Je hebt een prachtige bijdrage geleverd aan onze mooie dag.

 

Huub en Michelle

De samenwerking met Houvast was ontzettend goed.

Ina hielp ons erg goed met het plannen van afspraken en het regelen van bepaalde zaken. In de corona tijd was het ook nieuw voor haar om bepaalde dingen te organiseren, maar dit pakte zij erg goed op. Ina is een rustige vrouw, die rekening houdt met de wensen van haar klanten. Ook is ze geïnteresseerd in het leven van de klant en toont ze interesse. Al met al was het een prettige samenwerking en de dag van ons leven is fantastisch verlopen. Het was goed georganiseerd en alle afspraken waren duidelijk voor iedereen, waardoor iedereen overal op tijd mee was.

Kelvin en Linda

Zeker een aanrader!!

Ina was onze trouwambtenaar en de ceremoniemeester voor onze bruiloft. Na veel fijne gesprekken heeft zij ervoor gezorgd dat onze bruiloft tot in de puntjes perfect verlopen is.

Gideon en Evelien

Neem contact met ons op!

"Laat ons je droombruiloft tot leven brengen! Neem vandaag nog contact op om je speciale dag stressvrij en onvergetelijk te maken."

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het wordt een perfecte dag

Laten we het gaan plannen!

Contact opnemen met Weddingplanner Houvast is geheel vrijblijvend,
wij kijken uit naar de kennismaking!